fredag 15. mars 2013
Kålgryte med pølse
Alltid greit å få brukt opp noen rester i kjøleskapet. En dvask bit kål, noen halvdøde tomater og en pølsesnabb ble til en enkel og smakfull middag på 1-2-3.
1 stor porsjon
Ingredienser:
1/3 kålhode
1 liten løk
100 g pølse
10 cherrytomater
1 ts paprikapulver
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Skjær kålen i smale strimler og fres den myk i olje. Tilsett finskåret løk, pølsebiter, tomater i biter og krydder og la det frese i 5 minutter. Spis!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Deilig!
SvarSlettVi pleier også å hive i oss rester i slutten av uken. Det blir jo som regel utrolig godt!!!
God fredag!
Kjempegodt faktisk! Jeg liker ikke å kaste mat, så når jeg ser at grønnsakene ser litt bedrøvelige ut pleier jeg å google ingrediensene og se om jeg finner noen spennende nye oppskrifter.
SvarSlettGod helg! :)