fredag 1. mars 2013
Krokaniskrem uten melk
Jeg satt plutselig med et par eggeplommer til overs som måtte brukes til noe. En titt i kjøleskapet avslørte også en boks soyafløte som nærmet seg best før dato. Dermed ble det iskrem. Krokanis, siden jeg for en tid siden lagde en monsterporsjon sukkerfri krokan.
Ingredienser:
2 eggeplommer
1 egg
1 kartong Alpro soyafløte
3 ss erythritol
litt vaniljepulver
2 pipetter stevia english toffee
En god slump krokan
Fremgangsmåte:
Pisk egg og erythritol til eggedosis. Skru ned tempoet på miksmasteren og ha i fløte, stevia og vaniljepulver. Når det er godt blandet helles det i iskremmaskinen. La den gå til blandingen begynner å bli stiv, og hell i ønsket mengde krokan. La den gå litt til, og spis med god samvittighet. Denne oppskriften holdt til en porsjon.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar