mandag 8. april 2013
Ovnsbakt torsk med bacon
Fisk er kjempegodt, men blir lett litt kjedelig i lengden hvis den skal kokes og serveres med det vante tilbehøret hver gang.
1 porsjon
Ingredienser:
2 fileter torsk eller annen hvit fisk
ca 200 g bacon i store biter
1 løk
Melkefritt smør
Krydder
Fremgangsmåte:
La fisken tine og legg den i en ildfast form. Krydre godt med valgfritt krydder. Jeg brukte løkpulver, hvitløkspulver, paprikapulver, chilipulver og pepper. Skjær bacon i store biter og finsnitt løk. Stek begge deler godt før du heller alt over fisken. Ha gjerne en ekstra klatt smør på toppen hvis det ikke er nok baconfett. Stek på 180 grader i 15-20 minutter til fisken er gjennomstekt. Jeg serverte med blomkål- og sellerirotmos og kokte gulrøtter.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar