søndag 6. oktober 2013
Eksotiske kylling-nuggets
Her er en spennende oppskrift på noen litt mer eksotiske kylling-nuggets med smak av lime, karri og kokos.
1 (stor) porsjon
Ingredienser:
2 kyllingfileter
1 lime
1 ts curry-pulver
1 dryss kayennepepper
Salt og pepper
ca 25 g kokosmasse
Fremgangsmåte:
Riv skallet på limen og press ut saften. Rør sammen med curry og kayenne i en bolle. Del kyllingen i grove biter og la den ligge og marinere litt i blandingen. Strø så over kokos og rør rundt til alle bitene er dekket.
Stekes på rist eller plate på 180-200 grader i 15-20 minutter til de er gyldenbrune. Bruk gjerne grillfunksjonen de siste minuttene for å få dem ekstra sprø.
Her har jeg servert med blomkålris. Jeg brukte en dings som fulgte med stavmikseren min til å rive en halv blomkål i ris-store biter, og freste den med kokosolje, paprikapulver, pepper og vårløk i stekepanna i ca 5 minutter. Synes du det blir litt tørt passer det fint med f.eks. søt chilisaus til.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar