Denne pølsegryten er rask å lage på en travel dag og smaker veldig godt. Du kan selvsagt bruke andre grønnsaker alt etter hva du har i kjøleskapet.
2 porsjoner
Ingredienser:
1 gulrot
1 løk
1/2 paprika
1 fedd hvitløk
ca 150 g pølse med mye kjøtt og lite karbohydrater
4 store tomater eller 1 boks hermetiske tomater
1/2-1 boks soyafløte e.l.
Salt, pepper, basilikum og timian
1 ss ketchup eller tomatpure
Fremgangsmåte:
Del gulrot, løk og paprika i små biter og stek de møre i en panne. Tilsett hvitløk og pølse og fres litt til. Del tomatene i biter og ha i gryta. La det koke i ca 10 minutter før du tilsetter resten av ingrediensene og lar det småputre i 5 minutter til. Server med f.eks. blomkål og sellerirotmos.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar