lørdag 19. januar 2013
Finnbiffgryte 2
Dette er en improvisert gryte med reinsdyrskav, rasket sammen av det jeg hadde i kjøleskapet. Her er sånn ca det jeg brukte:
2 porsjoner
Ingredienser:
400g reinsdyrskav
1 liten løk
1 hvitløksfedd
1 gulrot
1/2 paprika
1/3 purre
2,5 dl Oatly havrefløte
1-2 ss ketchup/tomatpure
1 ss balsamico
1 ts timian
salt og pepper
evt. litt tabasco
Fremgangsmåte:
Begynn å steke kjøttet på høy varme mens du skjærer opp grønnsakene. Tilsett løken og stek til kjøttet er gjennomstekt. Ha i resten av ingrediensene og la gryten koke i 10-15 minutter. Smak til med krydder og server med f.eks. blomkål- og sellerirotmos. Kjempegodt!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar