iHerb og VitacostJeg bestiller mye fra iHerb. Der har de alt du finner på helsekostforretninger til en mye rimeligere pris enn her i Norge. Husk bare å bestille for under kr 350.- inkl. frakt (Sjekk importkalkulatoren til tollvesenet), ellers må du betale toll. Prisen på frakt varierer etter vekten på pakken. Vekten ser du når du kommer til kassen, så du kan lett fjerne tunge produkter og legge til lettere ting. Pass på at du ikke bestiller varer som er ulovlige i Norge, ellers blir pakken sendt i retur av Tollvesenet. Leveringstid pleier å ligge mellom 8-14 dager.

iHerb har endret på sitt rewards-system. Fra januar vil ikke nye kunder få rabatt på første kjøp, selv om de bruker en rabattkode. Alle får fremdeles 10% loyalty credit på hver bestilling, som må brukes på ordre innen 60 dager. For at noen skal tjene rewards på ordren din må du enten klikke på en link som inneholder en kode, eller legge inn koden manuelt i kassen. Det sier seg selv at få vil bry seg om å gjøre dette når det ikke gagner dem selv. Jeg synes dette er veldig dårlig gjort mot loyale kunder som promotert dem og skaffet mange nye kunder. Derfor har jeg boikottet dem i det siste og brukt Vitacost istedenfor. Når jeg en sjelden gang handler hos iHerb, kommer jeg til å bruke noens kode for å gi dem rewards, og for at iHerb ikke skal slippe å betale. Vil oppfordre andre til å gjøre det samme. Koden min er ZUL146.

Her finner du en oppdatert liste over produkter jeg bruker og er fornøyd med, hvis du trenger tips og inspirasjon.

Vitacost har heldigvis fremdeles et bra rewardssystem. De har mange av de samme produktene som iHerb, men prisene er ofte litt lavere og de har mange tilbud. Registrerer du deg via denne linken så vil både du og jeg få en voucher på $5. Den må brukes på en bestilling på minst $30 innen 30 dager.
Hos Vitacost legges ikke rewards direkte i handlekurven. Inne på My Account er det en link som heter "Refer a friend". Der vil du se hvem som har brukt linken din, og du kan bestille vouchers for tilgjengelige rewards.

Her er link til tollvesenets importkalkulator.
Her er legemiddellisten. Legemidler er ikke lovlige å importere fra land utenfor EØS.
Her er urtelisten. De som er merket med H kan trygt bestilles. De som er merket med L og LR er klassifisert som legemidler.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...