tirsdag 10. april 2012

Blomkålgrateng


Dette er en av mine favoritter. Jeg pleier å lage den med Sundepølse og tacokrydder.

2 porsjoner:

Ingredienser:

1 blomkålhode
150-200 g pølse eller bacon
2 ferske sjampinjonger eller en boks hermetiske
1 beger seterrømme eller creme fraiche
Krydder
Ost

Fremgangsmåte:

Del blomkålen i buketter og kok i 5 minutter. Stek pølse/bacon og sopp. Ha alt i en form. Rør ditt foretrukne krydder sammen med rømme og hell dette på toppen. Ha på ost og stek i ovnen på 225 grader i 10-15 minutter. Snadder!


2 kommentarer:

  1. Her står det uten melk og både ost og creme fresh er melk, så jeg ble litt skuffet nå

    SvarSlett
    Svar
    1. Beklager Stian. Jeg spiste melkeprodukter da jeg startet denne bloggen, så de første oppskriftene er ikke melkefrie. Jeg valgte å beholde gamle oppskrifter og heller sette egen etikett på alt som er melkefritt og glutenfritt. Det står forklart på siden "om meg", men det er jo selvsagt ikke alle som leser den.

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...