Denne retten var opprinnelig en gratinert ovnsrett med kylling, poteter og saus som jeg var veldig glad i, men som ikke har blitt helt vellykket når jeg har prøvd å erstatte potetene med neper etc. Så kom jeg på at jeg kunne lage en gryterett istedenfor.
1 porsjon:
Ingredienser:
1 kyllingfilet
1/2 løk
1/2 liten paprika
1/3 purre
3 ss creme fraiche eller rømme
3-4 ss heinz chilisaus
1 ts mangochutney
1/2 ts grønn pesto
1 ts karripulver
1/2 ts paprikapulver
1 hvitløksfedd eller 1/2 ts hvitløkspulver
Fremgangsmåte:
Del kyllingen i biter og stek i stekepanne/gryte. Del opp grønnsakene og tilsett. Stek til de begynner å mykne. Tilsett resten av ingrediensene og rør godt. La det putre til sausen har tyknet.
Jeg pleier å servere med blomkålmos og salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar