søndag 1. april 2012
Mandelgrøt
Dette er en gjenganger på frokostbordet mitt. Etter å ha prøvd diverse oppskrifter på www.lavkarbo.no, fikk jeg til en variant som falt i smak.
1 porsjon:
Ingredienser:
En klatt bremykt (evt. meierismør)
1 dl fløte
1 dl vann
30 g malte mandler
10 g bakepro (evt annet proteinpulver)
1 ts akasiefiber (kan sløyfes)
1/4 ts xanthan gum (evt JBKM)
Fremgangsmåte:
Smelt smøret i en panne, tilsett vann, fløte og resten av ingrediensene og rør godt. Kok opp og tilsett xanthan gum rørt ut i litt kaldt vann. La det koke et par minutter.
Jeg spiser grøten med masse bremykt, kanel og bittelitt rosiner. Den holder meg mett helt frem til lunsj.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar