søndag 7. oktober 2012

Torsk med asiatisk vri


Torsk er godt, men av og til blir jeg litt lei av vanlig kokt torsk. Denne oppskriften fant jeg på Klikk.no. Jeg har tilpasset den mitt kosthold og servert den med blomkålmos og kokt gulrot.

2 porsjoner

Ingredienser:

4 små eller 2 store torskefileter
1 ts gurkemeie
1 ts spisskummen
1 ts cayennepepper
Kokosmel eller annet mel

Saus:
1 boks kokosmelk
1 ss sennepsfrø
1 liten løk
1 hvitløksfedd
2 ts karri
1 ts koriander

Fremgangsmåte:

Bland sammen kokosmel, gurkemeie, cayennepepper og spisskummen og vend torskefiletene i blandingen. Stek dem ca 3 minutter på hver side.

Ha olje i en panne og sett på middels varme. Ha i sennepsfrø og stek i et minutt. Hakk løken og ha den i. Stek til løken er gyllen og tilsett hvitløk, karri og koriander. Stek i et minutt og tilsett kokosmelk. La det koke i ca 5 minutter. Ha i xanthan gum/JBKM hvis sausen er for tynn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...