fredag 1. juni 2012
Pølser og blomkålmos
I dag fikk jeg lyst på litt "comfort-food". Og hva er bedre trøstemat enn pølser og potetmos? Siden jeg ikke spiser poteter så ble det blomkålmos istedenfor.
1 porsjon
Ingredienser:
200 g pølse
1 lite blomkålhode
smør
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Jeg fant en bit sundepølse i fryseskapet. Sundepølse er min favorittpølse. Den er nesten like god som mormors hjemmelagede, og inneholder mye kjøtt. Siden den var frossen lot jeg den trekke i 20 minutter, før jeg tok den opp og lot blomkålen koke i 10 minutter i det samme vannet, for å få ekstra smak. Mens blomkålen kokte, delte jeg opp pølsa og en liten bit purre, og freste de lett i stekepanna. Da blomkålen var ferdig moste jeg den med stavmikser og hadde i litt smør og salt og pepper. Nydelig!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar