fredag 27. juli 2012

Kyllingwok


Enkel middag i dag: kyllingwok med hjemmelaget chilisaus. Jeg hadde en del grønnsaker som måtte brukes opp, så det ble en stooor porsjon.

Ingredienser:

1 kyllingfilet
ghee
1 liten løk
1 liten gulrot
1/2 paprika
litt brokkoli
litt nykål
en håndfull cashewnøtter
lavkarbonudler
søt chilisaus

Fremgangsmåte:

Del alt i biter. Når du begynner å wokke går alt fort, så alle ingredienser må ligge klare. Begynn med å steke kyllingen i ghee. Når den nærmer seg ferdig har du i løk, gulrot, brokkoli og paprika og lar det frese litt til. Deretter har du i kålen og lar det frese til den begynner å sige sammen. Ha i ønsket mengde chilisaus, rør litt og ha deretter i nudler og cashewnøtter. La det frese til nudlene er bløte.
Jeg foretrekker disse kelp-nudlene fra iHerb fremfor shirataki-nudler, som jeg også har prøvd. De er ganske plastaktige når du tar dem ut av posen, men mykner når de blir varme, og suger til seg smak fra sausen. Dessuten stinker det ikke når du åpner posen. Shirataki-nudlene lukter fiskeaktig og må skylles godt før de kan spises.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...