fredag 15. mars 2013

Kålgryte med pølse


Alltid greit å få brukt opp noen rester i kjøleskapet. En dvask bit kål, noen halvdøde tomater og en pølsesnabb ble til en enkel og smakfull middag på 1-2-3.

1 stor porsjon

Ingredienser:

1/3 kålhode
1 liten løk
100 g pølse
10 cherrytomater
1 ts paprikapulver
salt og pepper

Fremgangsmåte:

Skjær kålen i smale strimler og fres den myk i olje. Tilsett finskåret løk, pølsebiter, tomater i biter og krydder og la det frese i 5 minutter. Spis!

2 kommentarer:

  1. Deilig!
    Vi pleier også å hive i oss rester i slutten av uken. Det blir jo som regel utrolig godt!!!

    God fredag!

    SvarSlett
  2. Kjempegodt faktisk! Jeg liker ikke å kaste mat, så når jeg ser at grønnsakene ser litt bedrøvelige ut pleier jeg å google ingrediensene og se om jeg finner noen spennende nye oppskrifter.

    God helg! :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...