fredag 1. mars 2013

Krokaniskrem uten melk


Jeg satt plutselig med et par eggeplommer til overs som måtte brukes til noe. En titt i kjøleskapet avslørte også en boks soyafløte som nærmet seg best før dato. Dermed ble det iskrem. Krokanis, siden jeg for en tid siden lagde en monsterporsjon sukkerfri krokan.

Ingredienser:

2 eggeplommer
1 egg
1 kartong Alpro soyafløte
3 ss erythritol
litt vaniljepulver
2 pipetter stevia english toffee
En god slump krokan

Fremgangsmåte:

Pisk egg og erythritol til eggedosis. Skru ned tempoet på miksmasteren og ha i fløte, stevia og vaniljepulver. Når det er godt blandet helles det i iskremmaskinen. La den gå til blandingen begynner å bli stiv, og hell i ønsket mengde krokan. La den gå litt til, og spis med god samvittighet. Denne oppskriften holdt til en porsjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...