fredag 4. mai 2012

Karri-kylling


I dag hadde jeg lyst på kylling, så det ble en "man-tar-hva-man-har" variant. Enkel å lage og kjempegod.

2 porsjoner

Ingredienser:

3 kyllingfileter
1 paprika
1/2 boks minimais
1/4 purre
1/2 boks creme fraiche (eller kokosmelk)
4 ts karripulver
1 ss mango chutney
1 ts sambal oelek
revet ost (kan sløyfes)

Fremgangsmåte:

Del kyllingen i passe biter og stek dem litt, før du legger dem i en ildfast form. Del grønnsakene i biter og ha dem oppå kyllingen. Rør sammen creme fraiche, karri, mango chutney og sambal oelek og tøm dette over kylling og grønnsaker. Ha gjerne litt revet ost på toppen. Stekes i ovnen ved 225 grader i 20-25 minutter.
I dag ble det salat som tilbehør.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...