torsdag 10. mai 2012

Tacograteng


Dette er enda en man-tar-hva-man-har oppskrift, inspirert av denne bloggen. Ofte har man en mengde rester i kjøleskapet som man ikke vet helt hva man skal gjøre med, men som det er synd å kaste. Her er det jeg fant i kjøleskapet i dag, men man kan selvsagt variere i det uendelige. Og alt blir jo godt når det gratineres med ost.

3 porsjoner

Ingredienser:

400 g kyllingkjøttdeig
1 løk
1/2 paprika
1/2 boks minimais
1 gulrot
3/4 glass tacosaus
1 skvett fløte
tacokrydder
tabascosaus
ost

Fremgangsmåte:

Stek kjøttdeigen og legg til side. Fres grønnsakene til de er myke, og ha kjøttdeigen oppi panna igjen. Tilsett tacosaus, tacokrydder, en skvett fløte og noen dråper tabasco. La det putre litt og ha så alt i en ildfast form med masse ost på toppen. Stekes i ovnen på 225 grader i ca 20 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...