mandag 18. juni 2012
Crack slaw
Denne oppskriften har jeg stjålet fra bloggen Lavkarbosaurus, og den er rett og slett nydelig. Jeg er veldig glad i paprika, så jeg tilsatte det også.
2 porsjoner
Ingredienser:
1 pakke kjøttdeig
1/2 spisskål eller hodekål
1/2 paprika
2 ss sesamolje
1 ss glutenfri soyasaus
Ingefær, chili, hvitløk (fersk eller pulver)
Fremgangsmåte:
Stek kjøttdeigen og krydre med chili og hvitløk etter smak. Jeg brukte 1 hvitløksfedd og 1 ts chilipulver.
Tilsett strimlet kål og paprika. Rør til kålen begynner å sige sammen, tilsett deretter 1 ss soyasaus, 2 ss sesamolje og mer hvitløk, chili og ingefær. Jeg brukte ca 1 ts av hver. Rør godt og la det koke litt før servering.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar