mandag 18. juni 2012

Crack slaw


Denne oppskriften har jeg stjålet fra bloggen Lavkarbosaurus, og den er rett og slett nydelig. Jeg er veldig glad i paprika, så jeg tilsatte det også.

2 porsjoner

Ingredienser:

1 pakke kjøttdeig
1/2 spisskål eller hodekål
1/2 paprika
2 ss sesamolje
1 ss glutenfri soyasaus
Ingefær, chili, hvitløk (fersk eller pulver)


Fremgangsmåte:

Stek kjøttdeigen og krydre med chili og hvitløk etter smak. Jeg brukte 1 hvitløksfedd og 1 ts chilipulver.
Tilsett strimlet kål og paprika. Rør til kålen begynner å sige sammen, tilsett deretter 1 ss soyasaus, 2 ss sesamolje og mer hvitløk, chili og ingefær. Jeg brukte ca 1 ts av hver. Rør godt og la det koke litt før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...