tirsdag 14. august 2012
Kjøttdeiggryte
Dette er en enkel og forholdsvis rask rett å lage. Greit når man har diverse grønnsakrester i kjøleskapet som må brukes.
4 porsjoner
Ingredienser:
1 pakke kjøttdeig
1 løk
2 små gulrøtter
1/2 paprika
1/4 purre
3-4 tomater eller 1 boks hermetiske tomater
1 ss tomatpure/ketchup
1 ss balsamicoeddik
1 ss ansjospasta (kan sløyfes)
havrefløte e.l.
krydder
Fremgangsmåte:
Del opp grønnsakene i små biter. Begynn med å steke kjøttdeigen. Når den nærmer seg ferdig tilsetter du grønnsakene og lar dem frese til de begynner å mykne. Ha deretter i hakkede tomater, balsamico og ansjospasta. La det koke til sausen tykner og tilsett havrefløte. Mengden kommer an på hvor mye tomatsmak du vil ha. La det koke litt til og ha i krydder rett før servering. Jeg brukte pepper, oregano og timian. Serveres med blomkålmos, salat eller squashpasta.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar