tirsdag 14. august 2012
Rabarbragrøt
Jeg elsket rabarbragrøt da jeg var liten, men har aldri kommet på å lage det selv. Skjønner ikke hvorfor, for det er jo så enkelt. Jeg har lånt denne oppskriften. Rabarbra er best før St.Hans hvis du vil unngå for mye oksalsyre og trevler.
1 porsjon
Ingredienser:
1 tykk rabarbrastilk
ca 4 ss sukrin
1 dl vann
1/4 ts vaniljepulver
evt 1 ts fiberhusk til tykning
Fremgangsmåte:
Del rabarbraen i små biter og kok opp med vann og sukrin. La det småkoke til bitene er oppløst og du har fått en tykk konsistens. Rør av og til. Tilsett vaniljepulver, og fiberhusk hvis du vil ha tykkere konsistens. Serveres varm eller avkjølt. Jeg synes den er veldig god lunken med Oatly sin vaniljesaus basert på havre.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar