torsdag 4. oktober 2012

Enkel kjøttsaus med ajvar


Dette er en "man tar hva man har" oppskrift. Jeg hadde et halvt glass ajvar i kjøleskapet som var gått ut på dato og måtte brukes til et eller annet. Resultatet ble en litt annerledes kjøttsaus med mer smak av paprika enn tomat.
Jeg har aldri savnet pasta etter at jeg gikk over til lavkarbo. Hvem trenger pasta når man har mos!? Her med blomkål- og sellerirotmos. Snadder!

2 porsjoner

Ingredienser:

400g kjøttdeig/karbonadedeig
1 løk
1 tomat
1/2 paprika
1 gulrot
1 hvitløksfedd
1/2 glass ajvar
1 ss tomatpure
0,5-1 dl Oatly havrefløte
Salt, pepper og oregano

Fremgangsmåte:

Del grønnsakene i små biter. Stek kjøttdeigen, og tilsett grønnsaker når den nærmer seg ferdigstekt. La det frese til grønnsakene begynner å bli myke. Tilsett ajvar, tomatpure, havrefløte og krydder og la det koke 5 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...