søndag 28. oktober 2012
Lavkarbo pytt-i-panne 2
I dag fikk jeg kjempelyst på en god, fettrik pytt-i-panne slik pappa pleide å lage den, med poteter, pølse, løk og mye smør og krydder. Poteter er jo utelukket, men blomkål er en bra erstatning. Det ble kjempegodt.
1 porsjon
Ingredienser:
1 liten blomkål
ca 150 g pølse
1 liten løk
Olje/melkefritt smør
Salt, pepper og løkpulver
Fremgangsmåte:
Del blomkålen i små buketter, og del opp løk og pølse. Begynn med å steke blomkålen i mye smør/olje. Den suger til seg mye fett, så fortsett å ha mer oppi panna hvis det ser tørt ut. Etter et par minutter har du i pølse og løk. Krydre godt og ha i mer fett, og la det frese til blomkålen ser myk ut.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar