søndag 28. oktober 2012

Lavkarbo pytt-i-panne 2


I dag fikk jeg kjempelyst på en god, fettrik pytt-i-panne slik pappa pleide å lage den, med poteter, pølse, løk og mye smør og krydder. Poteter er jo utelukket, men blomkål er en bra erstatning. Det ble kjempegodt.

1 porsjon

Ingredienser:

1 liten blomkål
ca 150 g pølse
1 liten løk
Olje/melkefritt smør
Salt, pepper og løkpulver

Fremgangsmåte:

Del blomkålen i små buketter, og del opp løk og pølse. Begynn med å steke blomkålen i mye smør/olje. Den suger til seg mye fett, så fortsett å ha mer oppi panna hvis det ser tørt ut. Etter et par minutter har du i pølse og løk. Krydre godt og ha i mer fett, og la det frese til blomkålen ser myk ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...