tirsdag 16. april 2013

Curry-panert torsk med søtpoteter


Her kommer enda en smakfull og rask oppskrift som jeg har lånt fra BBC Food. Mye god inspirasjon å finne der altså.

1 porsjon

Ingredienser:

85 g cashewnøtter
1/2 ts gurkemeie
1 ts currypulver
1 ts malt koriander
1 ts spisskummen
1/2 ts chilipulver
1 egg
2 torskefileter

1 søtpotet
Saften av en halv sitron
1 ss olje
1/2 ts currypulver
Vann

Fremgangsmåte:

Kjør cashewnøtter og krydder i en foodprocessor til nøttene er finmalte, og hell det over på et fat. Pisk egget, smør det på fiskefiletene og rull dem i krydderblandingen. Stek på middels varme i 5-6 minutter til de er gyldenbrune og gjennomstekte.

Del søtpoteten i tynne skiver, og legg dem i en panne sammen med olje, sitronsaft, currypulver og nok vann til at det akkurat dekker potetene. Kok i 7-8 minutter til de er møre.

Det som er igjen av krydderblandingen røres sammen med litt av kokevannet til søtpotetene så du får en tykk saus. Server gjerne med kokt brokkoli eller spinat. Bon Apetit!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...