onsdag 30. mars 2016
Stifado
Jeg skal ikke si så mye om denne retten, bortsett fra mmmmm... Prøv den og la den snakke for seg selv. Tusen takk til bloggen Mat som medisin for et fantastisk tips.
4 porsjoner
Ingredienser:
1 kg oksekjøtt (jeg brukte sosekjøtt av Angus)
400 g løk
2 dl tørr rødvin
1 dl vann
400 g hakket tomat
4 ss tomatpure
2 laurbærblad
1 ss malt nellik
1 ss kanel
1 ss oregano
2 ts rosmarin
2 ts ramsløkpure (eller hvitløk om du tåler det)
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Bland alle ingredienser utenom løk og kjøtt i en stor kjele. Skjær opp løk og kjøtt, brun begge deler hver for seg og ha i gryta. La småkoke i ca 3 timer. Server med ønsket tilbehør. Her ble det mos og salat.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar